Com funciona

Preguntes generals

PER QUÈ?

Perquè tots estem patint de diverses maneres aquesta pandèmia, i des d’aquí hem volgut utilitzar els recursos dels que disposem per posar el nostre granet de sorra i ajudar a la ciutat.

Aquesta plataforma dóna un espai totalment gratuït als petits negocis on poder promocionar-se i vendre marxandatge amb els seus dissenys (o dissenys creats especialment per aquesta ocasió de manera gratuïta).

Teniu l’opció de mostrar el vostre suport als vostres negocis preferits comprant bosses i samarretes que s’imprimiran aquí a Girona. A més a més, col·laborareu amb els hospitals de la nostra ciutat.

A la botiga pots escollir entre samarretes i totebags amb diversos dissenys. Les samarretes que farem servir son d’alta qualitat de cotó orgànic, les mateixes que utilitzem per vàries marques de roba per les que treballem. Son unisex, de 180g i amb costures laterals. Les talles disponibles van de la XS o S fins la XXL. Les totebags són de lona gruixuda de 300g de cotó reciclat i polièster reciclat.

El 20% dels beneficis anirà a hospitals i residències de Girona. L’altre 80% al vostre negoci local preferit.

PAGAMENTS

Per comprar des d’aquesta pàgina web els pagaments es realitzen amb targeta.

QUAN HO REBREU?

Les comandes s’aniran imprimint a mesura que les demaneu. Estem entrant en Fase 1 i els enviaments ja funcionen. Al rebre una comanda, en unes 24h estarà a punt. Per rebre-les tindreu dues opcions a escollir:

– Recollir la vostra comanda a un dels punts de recollida (anirem actualitzant per afegir-ne més). Us avisarem quan estigui preparada, per programar el lliurament:

  • A Girona capital a l’estudi d’impressió Muchacho Studio, al carrer Joaquim Botet i Siso nº18.
  • A Caldes de Malavella a la vermuteria La Gata Maula, al Carrer Major nº39.
 

-Enviament a domicili per 3,99€ a nivell peninsular, amb Correus certificat 48-72h. Rebreu un correu amb el número de seguiment.

CANVIS O DEVOLUCIONS

Tenim disponible la guia de talles de samarreta a cada pàgina de producte.

Si us plau reviseu bé les dimensions. La principal sol ser l’ample, mesurada en pla un parell de cm per sota la costura de la màniga. Les anirem imprimint sota demanda i ens ajudeu molt molt si confirmeu bé aquesta part.

En cas que no estigueu contents amb la la talla et podrem fer el canvi per una altra. Tindreu 14 dies un cop rebuda per fer-ho. L’article haurà d’estar intacte, sense rentar ni fer servir.

Si voleu anular la comanda per algun motiu ens ho podeu comunicar, com més aviat millor. Es programarà la devolució, descomptant les despeses que s’hagin pogut ocasionar ja que s’imprimiran sota demanda.

Posa’t en contacte amb nosaltres a aquest email: hola@muchachostudio.com amb l’assumpte CANVIS #SUPORTGIRONA

ON VAN A PARAR ELS DINERS?

El 100% dels beneficis de cada venda és repartiran entre el local al qual li heu comprat la peça i els hospitals de Girona. L’estudi repartirà periòdicament a cada part el resultat de la campanya.

I SI ETS UN NEGOCI LOCAL

I et vols apuntar, escriu-nos a una d’aquestes adreces. La vostra participació es voluntària i gratuïta.

hola@muchachostudio.com

hola@barcedesign.com

Gràcies a tots!